langues Français English Nederlands Deutsch
Camping qualitéLa clef verteQualité tourisme
Facebookgoogleplus TwitterPromotion
Huren van mobilhome
16 mobilhomes : 13 uitgerust voor 4 maximale personen en 3 uitgerust voor 2 personen ...
Meer details
 
Kampeerplaatsen
66 Kampeerplaatsen met schaduw van +/- 100m2 ...
Meer details
 
Reserveringsaanvraag
Reserveren aanbevolen in het hoogseizon...
More...
Welkom op camping du théatre romain

camping gelegen in het hart van Provence - in Vaucluse (84), naar Vaison la Romaine

Onze camping is geschikt voor gasten die op zoek zijn naar een kwalitatief goed verblijf met respect voor het milieu waar u kunt uitrusten, ontspannen en de Provence kunt ontdekken. Het team van camping Du Théâtre Romain ontvangt u graag van 15 Maart 2020 tot 01 November 2020.

De camping is gelegen op 10 km van de voet van de Mont Ventoux en in de nabijheid van veel pittoreske plaatsen van de Haut Vaucluse. Het is een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en wijnliefhebbers.
Onze camping is zeer geschikt voor hen die rust en netheid zoeken. U zult ook de warme ontvangst onder de Provençaalse zon waarderen in een familiale en gezellige sfeer.

Let op: wij hebben géén enkele animatie op de camping !!!

De camping is geopend in 1994 en bevindt zich op 500 meter van het centrum van Vaison la Romaine. Ook de supermarkten zijn vlakbij.
Wij bieden u op 1,5 ha, 66 kampeerplaatsen, 16 mobilhomes, een verwarmd zwembad en ook gratis Wifi internet.

Onze camping is beloond met de “Clé Verte” voor onze inspanningen voor het milieu zoals het sorteren van afval en besparing van energie door zonnepanelen te plaatsen voor de warmwatervoorziening.
Hetzelfde geldt voor het label “Camping Qualité et Qualité Tourisme” dat ons verleend is voor onze inspanningen om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden.